Vi er specialister i WordPress websites!

Vi bygger den WordPress løsning,
der giver mest værdi for dig.

Vi designer og udvikler indenfor wordpress retningslinjerne. Fra mobiltelefoner, til tablets og over på laptops og desktops – vores professionelle wordpress løsninger er designet i detaljen til at kunne imødekomme brugernes og kundernes krav og samtidig give en designoplevelse ud over det sædvanlige. Vores kode er stærk, og Google vil elske dit website, ligeså meget som kunderne vil.

WordPress webdesign

Et digitalt design der er løst godt skaber troværdige websites, der reflekterer virksomhedens brandstrategi og visuelle identitet. Når vi designer og udvikler websites, er det samtidig med fokus på 2 ting: mobile first og responsivt design. Vi sikrer, at alle vores hjemmesider og webløsninger fungerer optimalt på alle devices, i alle browsere og er optimeret til den adfærd, brugerne har.
Derudover fokuserer vi på:

  • UI og UX design
  • Informationsarkitektur
  • Visual design og interaktion
  • Målgruppeforståelse

Integrationer til ethvert system

Vi sikrer optimalt flow mellem dit WordPress website og dine data. Alt fra økonomi til produktsystemer og til din webshop. Vi kobler det sammen til ét dynamisk system.

WP

Usability og Plugins til ethvert behov
UX design

Det store udbud af plugins er en kæmpe fordel ved WordPress.
Det er muligt at få plugins til alt fra webshops og E-Commerce og til online marketing – der er uanede muligheder. Har du ønsker, som kræver specialudvikling, løser vi også det.

Responsivt og mobilt webdesign

Vi sikrer et website, der fungerer på alle platforme, og som er udviklet til at ramme målgruppen og deres behov uanset, hvilken trafikkilde de kommer fra.