Webshop løsninger

Det rigtige valg sikrer digital succes for BTB og BTC

At etablere en ny webshop er en stor beslutning for alle typer virksomheder. Ofte er mange på dybt vand, når de står overfor valget af leverandør, system og løsning.

Hos Simple Solution P/S ved vi, at processen kan være svær at navigere i, og vi gør derfor meget ud af at guide jer gennem hele forløbet og de mange steps fra ide til færdig webshop.

Det kan vi gøre, fordi vi i over 13 år har stået i fælles front med ambitiøse B2B og B2C virksomheder omkring deres webshops – næsten fra dengang, vi aldrig handlede på nettet og til nu.

Open-source

Hos Simple Solution bruger vi velkendte Open Source CMS-systemer som fx Shopify, når vi udvikler webshop løsninger.

Via Open Source kan vi sikre nem og intuitiv brugeradministrationen, samt mulighed for hele tiden at udvide webshopløsningen med nye funktioner og features i takt med at din virksomhed ændrer sig.

Fra ide til en færdig webshop

At digitalisere salget fra din virksomhed er en strategisk beslutning. Når først beslutningen er truffet, starter en proces, der kan være svær at navigere i. Derfor gør vi meget ud af at guide jer gennem hele forløbet, for på mange måder adskiller en webshop markant fra en almindelig hjemmeside.

Steps i beslutningsprocessen:

  • Valg af det rigtige webshopsystem
  • Sikre aftale med et betalingssystem (F.eks Epay)
  • Sikre aftale med fragtleverandør (f.eks Shipmondo)
  • Undersøge, om der skal laves integration mellem shop og ERP-system
  • Lancering og digital markedsføring for optimering af salg
  • Drift, hosting og support

Vi varetager hele processen, hvis du har behov, ligesom vi gerne er med dig som sparringspartner. Det er dit budget og behov, der afgør, hvilken proces der passer bedst til dig og din virksomhed.