Nyt website bygget i WordPress CMS?

Fokus på brugeroplevelsen og brand storytelling

Dit website er ofte den platform, der afgør, om du får et salg igennem eller et lead fra en potentiel kunde. Derfor skal dit brand skal stå klart og tydeligt, din historie skal fange brugeren, og samtidig skal du opbygge din troværdighed og øge din kendskabsgrad – ofte bare på din forside.

Det stiller store krav til dit website. Derfor er det vigtigt, at du får bygget dit DNA og brand ind hele oplevelsen og skabt en kunderejse, der fastholder brugerne og konverterer dem til loyale kunder, der ønsker at handle med dig.

Er du på udkig efter mere end en standard hjemmeside, men ønsker en udviklingspartner, du kan sparre og rådgive dig med på alt fra UX-design, til brugeroplevelse og brandopbygning, vil vi gerne stå ved siden af dig i processen.

Erfarent bureau med over 1.500 website løsninger til ambitiøse kunder

Vi har igennem mere end 13 år stået i fælles front med en masse ambitiøse virksomheder omkring deres webprojekter og har leveret over webløsninger og websites til SMV’er, større organisationer og offentlige myndigheder.

Vi har anerkendte referencer bl.a. har vi leveret løsninger til Aller Media A/S, Nyhavn Rejser, Hvidovre Hospital, Chemometec A/S, Beredskab Fyn (app løsning) og Teknologisk Institut m.fl.

Valg af det rigtige CMS-system

Vi bygger professionelle hjemmesider i WordPress, som er verdens mest brugte CMS-system. CMS-systemet er både nemt og intuitivt at bygge i, og har en back-end, der er nem at navigere i og arbejde med for den almindelige bruger.

WordPress har også qua sin størrelse den fordel, at være det CMS-system med allerflest integrationer og plug-ins. Det gør det både nemt og billigere for dig at tilføje nye elementer til hjemmesiden i takt med at behovet opstår.

Fordele ved WordPress CMS

WordPress er, qua sin position på markedet, ofte det bedste og mest sikre valg for mange virksomheder. Først og fremmest, er WordPress back-end både nem og overskuelig at navigere i, og koden bagved er bygget op i PHP, som langt de fleste udviklere kan kode i. På grund af sin størrelse har WordPress også den fordel, at der findes plug-ins, add-ons og integrationsmuligheder til stort set alle de største 3. partssystemer, som du kunne ønske dig.

Lækkert design og høj brugervenlighed i samme system

Et digitalt design er løst godt, når det reflekterer virksomhedens brandstrategi og visuelle identitet. Derudover skal det fremstå korrekt på alle devices, og være fuld responsivt, for at give den mest optimale oplevelse for dine brugere.

Kode det virker på dit nye website

Vi fungerer som et full-service webbureau

Det betyder fx, at du nemt og hurtigt kan få dit website i luften, når det er færdigt. Vi tilbyder hosting, support, opdatering og drift af alle typer websites og løsninger. Derfor behøver du ikke gå i byen efter flere udbydere, men kan samle det hele hos os.
Det er både en fordel for dig i hverdagen, men også for de økonomiske omkostninger, der er forbundet med at skabe din digitale platform.

Derfor tilbyder vi:

  • Professionelle WordPress websites
  • Specialudvikling af funktionaliteter
  • Integrationer til 3. parts systemer (ERP, CRM mv.)
  • Service og driftsaftaler til nye og eksisterende løsninger
  • Forundersøgelser, Projektledelse og rådgivning