En opdatering af jeres hjemmeside skal være en god oplevelse fra start til slut

Vi sætter en ære i at I føler jer godt modtaget og i trygge hænder hele vejen. Vores erfarne projektledere vil derfor lytte, lære, og forstå jeres forretning, inden vi går i gang med at bygge koden. Et tæt samarbejde med vores projektledere sikrer, at I indenfor den aftalte tidsramme og pris, får en hjemmeside der lever op til eller overgår jeres forventninger.

Unikt webdesign tilpasset til jeres brugere

Et stærkt webdesign handler om, hvorvidt hjemmesiden er indbydende og visuel flot, men langt vigtigere er det, at menu-og sidearkitekturen er velstruktureret. Kunderne skal kunne finde rundt på platformen og finde de oplysninger, de har brug for. Vi sikrer, at din hjemmeside udvikles på baggrund af behov, målgruppen, kunderejsen og den optimale brugeroplevelse.

Få SEO med i pakken

Kom godt fra start og bliv fundet af jeres kunder med en hjemmeside der er søgemaskineoptimeret . Vores marketingspecialister er klar til at optimere jeres nye hjemmeside så Google vil elske den, lige så meget som jeres kunder vil.

Webudvikling med uendelige muligheder

Kode, design og teknologi er i sidste ende et værktøj til mennesker af kød og blod. Gennem de sidste 11 år, har vi opbygget solid forståelse for den adfærd, som medarbejdere har, når de arbejder med virksomheders hjemmesider. Den adfærd bygger vi også back-end ud fra. Derfor er vores projekter nemme at tilgå for medarbejdere, og nemme at navigere i for alle, der skal arbejde med hjemmesiden.

Vi designer og udvikler gennem kode, der virker på alle platforme. Fra mobiltelefoner, til tablets og over på laptops og desktops – vores professionelle websites er designet i detaljen til at kunne imødekomme brugernes og kundernes krav og samtidig give en designoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi anbefaler WordPress

Vores udviklere kan arbejde i alle programmer og ingen opgave er for kompleks. Skal I have en ny hjemmeside anbefaler vi ofte at bygge den i WordPress. Denne anbefaling skyldes at WordPress fungerer godt for rigtig mange virksomheder, da det er let at arbejde i og let at tilpasse, skalerer mm.

Læs vores blogpost om 6 grunde til at vælge WordPress

Prisen på jeres hjemmesideløsning

Vi laver unikke hjemmesider og løsninger som tilpasses den enkelte forespørgsel. Kontakt os i dag, så undersøger vi hvilke mulige løsninger vi har til netop jer.