Webudvikling

Vi er et full-service digitalt webudvikling bureau

Igennem de seneste 12 år, har vi stået i fælles front med en masse ambitiøse virksomheder omkring deres webprojekter. Vi har leveret over 1.500 webudvikling løsninger til små og mellemstore virksomheder samt offentlige institutioner. Vores dygtige designere og webudviklere bygger professionelle websites med fokus på brugeroplevelser og brand storytelling. Vi bygger responsive websites, der er optimeret til ethvert device og sikrer maksimal konverteringsrate.

Det, vi gør, er enkelt…
Vi bygger websites, der fortæller virksomheders historie og hjælper jer med alt fra valg af CMS system og design, til brugeroplevelse og applikationsudvikling. På den måde kan vi hjælpe jer med at skabe digitale oplevelser for jeres kunder gennem den unikke historie, som I har.

Skal vi bygge jeres digitale platform?

Når vi udvikler jeres website eller skaber jeres til en webshopløsning, starter vi med et kick-off møde med en af vores projektledere, som samtidig er jeres faste kontaktperson gennem hele processen.
Projektlederen vil spare med jer omkring muligheder og design, samt sætte jer ind i vores processer og arbejdsgange. Herefter går vores webdesignere i gang med at gøre jeres idéer til virkelighed.

Når designet er godkendt, går vores udviklere i gang. Vores webudviklere arbejder tværfagligt, og dermed er I sikret, at I får en løsning, hvor flere fagområder har arbejdet med på projektet. Ønsker I fx at websitet leveres SEO-optimeret kan vi sørge for dette.