Full-service webbureau som sikrer digital succes

Med mere end 12 års erfaring, er vi et godt match til dit næste projekt

Uanset om din virksomhed skal have et nyt professionelt website, eller I skal udvide forretningen med en ny webshop – så er vi et godt match til dit kommende projekt.

Vi er specialister indenfor al webudvikling med fokus på open-source og WordPress CMS.

Vores kernekompetencer ligger indenfor:

Leder du efter et nyt webbureau ?

Skal din virksomhed have et nyt website, eller trænger din eksisterende løsning til en make-over?

Uanset behovet, så kan vi hjælpe dig. Vi udvikler og designer digitale løsninger som skaber succes for din forretning. Så hvis du er på udkig efter en leverandør som kan levere en WordPress hjemmeside, eller måske kombineret med specialudvikling, så er Simple Solution din kommende partner.

PPC, Adwords og søgemaskineoptimering

Ny WordPress hjemmeside?

WordPress er et af verdens mest brugte CMS, og det er der en grund til. Systemet er intuitivt, nemt at bruge og skaber “smukt content” i form af deres unikke page builder funktionalitet.

Hos Simple Solution er vi specialister i WordPress, faktisk elsker vi WordPress CMS så højt, at vi har været med til at udvikle mange nye udvidelser til systemet igennem årene.

5 fordele ved at vælge WordPress til dit nye website:

  • Nemt at redigere og oprette nye flotte content sider
  • Intuitiv Page builder
  • Effektivt på Google søgemaskinen
  • Mulighed for udvidelser og specialudvikling
  • Nemt at integrere mod 3. parts systemer

Webshop løsning med WordPress CMS?

Hvis du har drømmen om en webshopløsning til din forretning, eller gerne vil udvide din eksisterende WordPress løsning med shop funktionalitet, så er Woocommerce og Simple Solution et godt match.

Woocommerce løsninger der skaber værdi

Vores team arbejder på open-source systemet Woocommerce. Det betyder, at I er sikret en E-handelsløsning, der kan vokse med jeres virksomhed og ændres i takt med jeres forretningsstrategi. Det er nemt at ændre i hele systemet, når behovet opstår.