< Tilbage // Simple Solution vinder Award som Årets Nordiske P... // Næste >

Simple Solution vinder Award som Årets Nordiske Partner

23. maj 2018

”Det er med stor stolthed, at vi kan meddele, at vi har vundet prisen som Årets Nordiske Partner hos Barracuda Networks.

Hos Simple Solution bruger vi de bedste produkter på markedet, når vi udvikler og løser kundernes projekter. På IT-delen er vi trofaste tilhængere af Barracuda Networks produkter, fordi produkterne er udviklet til at være meget skalérbare og med højt fokus på sikkerhed. Derudover leverer Barracuda best-in-class support. Det har med tiden ført til, at vi er blevet Preferred partner.

I sidste uge repræsenterede Marketing – og BD Manager; Simon Willumsen, Simple Solution, da der blev afholdt Barracuda Partner Summit 18 i Monte Carlo, hvor over 200 nøgle partnere var repræsenteret for at få indblik i de nyeste produkttilføjelser og få yderlig viden om emner som blandt andet spearfishing og Next-Generation Email Protection. Herudover blev der uddelt priser til de Nøglepartnere, som havde præsteret noget særligt i året løb. Simple Solution fik prisen som Årets Nordiske Partner med den begrundelse, at vi er fuldt fokuseret på at levere de bedste løsninger sammen med Barracuda, vi har mange certificerede medarbejdere, og vi har vækstet meget sammen med Barracuda.