Nyt, optimeret website i et tidsløst design

Behov: En ny professionel hjemmeside, i et sort/hvid tids løst design. Ønske om en filtreringsmetode således at kunden på en overskuelig måde kan finde kontakt oplysninger på den rette medarbejder.

Løsning: Hjemmeside, som er bygget med fokus på design i WordPress som er et open source CMS-system. Hertil er der bygges en række specialudviklede løsninger, blandt andet i forhold til at brugeren enkelt kan fremsøge en medarbejder.    

Ensure International Insurance Broker er en forsikrings- og pensionsvirksomhed med et internationalt perspektiv. De betjener danske virksomheder i mere end 100 lande over hele verden.

Med deres to forretningsgrene havde de brug et webbureau, der kunne udarbejde et brugervenligt design med to universer samlet på én platform.

I et tæt samarbejde med vores projektledere blev der fundet frem til, at hjemmesiden skulle laves i et responsivt design og indeholde cookie modul, informationssider, nyheder, kontaktside med formular, dynamisk søgefunktion, medarbejderside med filtrering på afdeling, speciale og titel.

Opgaver løst

  • Projektledelse
  • Rådgivning
  • Design
  • Custom udvikling