Ny WordPress hjemmeside gav investerings-fonden, Qblue Balanced det digitale visitkort, de havde brug for

  • Behov: Et nyt, professionelt og moderne website, der samtidig var nemt at navigere i.
  • Løsning: Et tilpasset og designet WordPress website, der nu er Qblue Balanced digitale visitkort til danske og internationale kunder og klienter.

Qblue Balanced er en forvalter af alternative investeringsfonde, der hjælper institutionelle investorer med at opnå deres investeringsmål. Som relativt nystartet virksomhed havde de været i markedet efter et nyt webudviklingshus, der kunne levere en forholdsvis simpel, men stadig skræddersyet løsning til dem.
Efter nogle mislykkedes samarbejder kom de til os og bad om hjælp. Efter kort proces, sporede vi os hurtigt ind på, hvordan opgaven skulle løses, og tilbage står Qblue Balanced med et website, der fuldt lever op til deres forventninger, og som fungerer som deres digitale visitkort.

”Det har været vigtigt for os at finde et webudviklingshus, der kunne oversætte vores tanker og ideer til et website, der matchede vores profil og branche. Simple Solution løste opgaven hurtigt, nemt og i et samarbejde, hvor vi var trygge hele vejen igennem.

Deres evne til at rådgive os, forstå vores behov og køre en projektledelsesstil, hvor man aldrig ventede på svar har været en kæmpe fornøjelse.”

Julie Helene Lauritzen, Finance and Compliance Manager, Qblue Balanced

Opgaver løst

  • Projektledelse
  • Rådgivning
  • Design
  • Udvikling af WordPress website, herunder funktionalitet mm.