Vi leverede ny, forbedret og optimeret website til dem, der sikrer alle lovkrav er opfyldt.

“…Som kunde føler man sig i trygge hænder” citat Simon Rosell Holt, Uddannelseschef, Greve Gymnasium.

Behov: Website, der levede op til ny lovgivning og samtidig var optimeret på brugervenlighed for lærer og elever.

Løsning: Et tilpasset website med nyt CMS-system i WordPress, forbedret funktionalitet og nyt, moderne design.  

Greve Gymnasium servicerer og uddanner fremtidens unge mennesker og gennem de sidste par år, har vi samarbejdet med dem omkring optimering af deres IT-setup og website for at sikre optimale, digitale vilkår for deres kerneopgave. Da den nye lovgivning om webtilgængelighed trådte i kraft pr. 23. september 2020, var det derfor naturligt, at vi tog denne opgave på os sammen med Greve Gymnasium.

Lovkravet påbyder fx at svagtseende kan få læst et website op, hvilket ikke kun betyder noget for det tekniske setup, men også for designet og kommunikationen på websitet. Derfor arbejde vores udviklere, marketing medarbejdere, IT-eksperter og projektledere sammen om opgaven for at sikre, at alle komponenter talte sammen på den mest optimale måde.

Samtidig havde Greve Gymnasium et behov for at optimere websitet på en række områder og fx tilføje et medarbejdermodul, så brugervenligheden overfor ansatte og elever blev forbedret.

Vi endte med en løsning, der kombinerer alle behov. Vi beholdte den nuværende struktur fra det oprindelige website, men udviklede på design, funktionaliteter, og udskiftede dertil CMS -systemet til WordPress for øget brugervenlighed.