Vi beskytter dine forretningskritiske komponenter og skaber tryghed

I takt med den stigende digitalisering er informationssikkerhed, privatlivsbeskyttelse og trusler fra internettet i fokus – mere end nogensinde før. Faldgruberne kan være vanskelige at identificere, og omfanget af konsekvenserne uforudsigelige. Bliver jeres virksomhed lagt ned af et DDoS-angreb, malware eller hackerangreb, kan det medvirke til tunge driftsforstyrrelser, gå ud over jeres omdømme, betyde tab af vigtig data, omsætning eller kunder – faktorer som alle har direkte indflydelse på jeres bundlinje.

Den største cybertrussel

I dag er de fleste af virksomhedens forretningsprocesser bundet op på en række integrerede IT-systemer.
Uanset om det handler om regnskabssystemer, lønsystemer, hjemmesiden, webshoppen eller andet. Det betyder samtidig, at virksomheden bliver enorm sårbar, hvis der sker nedbrud, hacking eller andet, der gør det umuligt at tilgå jeres data fra computeren.
En rapport udarbejdet af DI og Beredskabsstyrelsen i 2017 påpeger desuden, at en af virksomhedens største trusler er cyberkriminalitet og IT-nedbrud.
Det giver derfor rigtig god mening at prioritere IT-sikkerhed på lige fod med andre forretningskritiske indsatsområder.

Sikker Mail

Siden den nye persondatalov trådte i kraft, er en helt almindelig e-mailkonto ikke længere en sikker transportform, når det kommer til at sende eller modtage personfølsomme eller fortrolige informationer.
Det er ligeledes en dyr affære, hvis personfølsomme data slipper ud på baggrund af en usikker mail, derfor et det must for alle virksomheder der behandler disse oplysninger.
Du sender alle dine mails krypterede, det er kun modtageren af din mail, der kan læse indholdet. Havner din mail i den forkerte indbakke, er mailen ulæselig.

Har du brug for en sikker pakkeløsning på din O365 + mailserver?

Send og modtag sikre e-mails, som du er vant til

Vores produkt, LOGIVA SIKKER@MAIL er nemt for dig og dine medarbejdere at bruge i din nuværende e-mail konto (fx Outlook).
Der er en simpel integration, som gør det nemt at se, om du kan sende sikkert til dine modtagere.

De vigtige features i vores Sikker Mail løsning

Vores løsning virker på både Mac og Windows, og kan integreres til dit valgte mailsystem. Derudover så er Sikker Mail din sikkerhed for at overholde EU-Persondataforordningen, med en komplet dokumentation på alt hvad du sender og modtager. Det indbyggede advarselssystem, sikrer at du ikke kommer til at sende en sikker mail uden at vide det.
En anden vigtig feature, er at man kan hente sin digitale post fra Virk.dk uden skulle at logge ind manuelt.

IT-politik, der overholder lovkrav

At få nedskrevet virksomhedens IT-politik er lige så vigtigt, som at sørge for at alle huller i systemet er lukket. Ofte ender den dog et ukendt sted på fællessdrevet, eller også er den ikke–eksisterende. Med vores viden og ekspertise hjælper vi virksomheder med at få skrevet en IT-politik, der er til at forstå og anvende for medarbejdere, og som samtidig overholder alle lovkrav.

Rapid7 og InsightIDR

Sammen med vores globale samarbejdspartner, Rapid7, tilbyder vi en service, som baserer sig på den nyeste og mest innovative teknologi indenfor IT-sikkerhed. Løsningen er en SIEM-løsning fra Rapid7, som kaldes
InsightIDR, som fungerer som et cloudbaseret værktøj.

Teknologien vil fx respondere på mistænkelige logins fra computere eller mails. Den avancerede intelligens i værktøjet er programmeret til at respondere på afvigelser i brug af jeres IT-system overfor menneskelig adfærd. Teknologien ved fx, at det ikke er muligt at være på to steder på én gang. Sker der et login fra den samme bruger fra to forskellige lande, vil systemet reagere. Rapid7 sender os en sikkerhedsadvarsel med det samme, og vi er derefter i gang med at lukke truslen inde, identificere problemet og stoppe angrebet. Alt sammen indenfor få minutter.

Med denne service kan vi respondere og eliminere truslen allerede inden, den er kommet ind i dit system, og dermed kan vi være proaktive på en langt bedre måde.