Strategisk IT-sikkerhed

For at kunne opnå maksimal sikkerhed på din virksomheds IT-setup, er det vigtigt at tage de forretningskritiske briller på og se på det gennem et holistisk blik.

Balancen mellem risiko, behov og hardware/software samt forretningsplaner er afgørende for, hvordan den endelige løsning sættes sammen. Derfor tilgår vi vores samarbejde på et operationelt plan, men også med de forretningsstrategiske briller på.

Et samarbejde med os omkring din virksomheds IT-sikkerhed er derfor din garanti for, at du har det fulde overblik, og at vi har hånd om alle detaljerne.

Vi beskytter dine forretningskritiske komponenter og skaber tryghed.

I takt med den stigende digitalisering er informationssikkerhed, privatlivsbeskyttelse og trusler fra internettet i fokus – mere end nogensinde før. Faldgruberne kan være vanskelige at identificere, og omfanget af konsekvenserne uforudsigelige.

Bliver jeres virksomhed lagt ned af et DDoS-angreb, malware eller hackerangreb, kan det medvirke til tunge driftsforstyrrelser, gå ud over jeres omdømme, betyde tab af vigtig data, omsætning eller kunder – faktorer som alle har direkte indflydelse på jeres bundlinje.

Vi sørger for, at ingen af disse skrækscenarier bliver til virkelighed. Vi håndterer jeres virksomheds IT med den største respekt for, hvor vigtig den er for jeres virksomheds eksistens.

24/7-365 overvågning

Intet mindre.
Men det er ikke nok. Vi sikrer dig samtidig en proaktiv tilgang til din virksomheds IT-sikkerhed, hvor vi er på forkant med hele dit IT-setup og trusselsniveauet.

Vi er skolede og uddannede til at forudsige problemer, og vores erfaring gør, at vi kan handle på dem, før der er et reelt problem. Den mindste mistanke anser vi som grund til at handle, hver gang.

Vi er ikke generalister. Vi er specialister. IT-sikkerhed og datasikkerhed er vores speciale, og vi samarbejder med nogle af verdens førende leverandører af IT-sikkerheds produkter.

IT sikkerhed og digital sikkerhed

Rapid7 og InsightIDR

Sammen med vores globale samarbejdspartner, Rapid7, tilbyder vi en service, som baserer sig på den nyeste og mest innovative teknologi indenfor IT-sikkerhed. Løsningen er en SIEM-løsning fra Rapid7, som kaldes InsightIDR, som fungerer som et cloudbaseret værktøj.

Teknologien vil fx respondere på mistænkelige logins fra computere eller mails. Den avancerede intelligens i værktøjet er programmeret til at respondere på afvigelser i brug af jeres IT-system overfor menneskelig adfærd.

Rapid7 sender os en sikkerhedsadvarsel med det samme, og vi er derefter i gang med at lukke truslen inde, identificere problemet og stoppe angrebet. Alt sammen indenfor få minutter.

Proaktivitet mod IT-kriminalitet

Optimal IT-sikkerhedspolitik

Altid opdateret IT-sikkerhed ift. gældende lovgivning

Optimal beskyttelse af hele dit IT-setup

Sikkerhedsløsninger, der modsvarer trusselsbilledet

Overblik og hurtig responstid

Support 24/7