< Tilbage // Har I styr på jeres IT setup? // Næste >

Har I styr på jeres IT setup?

25. marts 2021

Mange små – og mellemstore virksomheder oplever, at det både er svært og uoverskueligt at få styr på virksomhedens IT. Men et IT-setup, der ikke fungerer optimalt, koster mange penge både på den korte– og lange bane. Netop derfor kan det ofte være en være en fordel at outsource virksomhedens IT til professionelle..

Hvad dækker IT egentlig over?

IT i en virksomhed kan dække over mange forskellige ting. Nogle ting er ret håndgribelige, mens andre er så komplekse, at de kan være svære at forstå. Derfor har mange virksomhedsejere svært ved at forholde sig til netop denne del af forretningen. 

Hvornår har du fx sidst stået med et problem, der indebærer dele af jeres IT-setup uden præcist at vide, hvad du skulle gøre eller, hvem du skulle gå til for at få det løst?

IT er blevet en markant del af alle virksomheders hverdag gennem årene, og netop derfor er det mere vigtigt end nogensinde at have fuld kontrol og ikke mindst styr på virksomhedens IT-setup.

Vi kender nok alle, at vores PC pludselig lukker ned mens, vi sidder midt i noget vigtigt. Eller at virksomhedens internet går ned midt i et online møde … Det koster både tid og økonomiske ressourcer og effektiviteten falder markant, når det sker. 

Men IT dækker også over mange mere komplekse aspekter i virksomheden som fx sikkerhed omkring afsendelse/modtagelse af e-mails, SPAM mails, jeres hjemmeside, IT-kriminalitet som fx. hacking o.s.v.. 

Derudover bliver der hele tiden stillet nye og større krav fra de offentlig instanser. Eksempelvis i maj 2018, hvor den nye skærpede lov om databehandling, GDPR ramte os.
Læs mere omkring GDPR her.

Som virksomhedsejer skal du derfor hele tiden være på forkant med områderne og samtidig være gearet til at tage hånd om problemerne, når de opstår.

4 gode grunde til IT-outsourcing:

1) Faste IT-udgifter
Med en IT-outsourcing aftale, er I sikre på, at I altid har adgang til en lang række IT specialister til et fast månedligt beløb.

2) 24/7 support
IT nedbrud har det med at komme på ubelejlige tidspunkter. Men med en IT-outsourcing aftale kan I blive sikret op til 24/7 support.

3) Skræddersyet IT aftale, der matcher 100% dine behov
IT behovet er forskelligt fra virksomhed til virksomhed. Med en IT-outsourcing aftale er I garanteret kun at kaste penge efter de specifikke behov, I har. Der er altså ingen spildte ressourcer eller unødige indkøb af software eller hardware.

4) Løbende sparring og rådgivning af profesionelle IT specialister
Med en IT-outsourcing aftale er du altid sikret professionel og rettidig sparring omkring netop jeres IT behov.

Hvad er IT-outsourcing kort fortalt 

IT-outsourcing går i alt sin enkelthed ud på, at I som virksomhed vælger at få et professionelt team af specialister indenfor hvert fag til at tage hånd om alle de forskellige IT mæssige aspekter, som netop I har i jeres virksomhed. 

Et alternativ er selvfølgelig, at I vælger at ansætte jeres egen IT-afdeling. Dette kan dog ofte være en stor udskrivning, da mange af IT opgaverne er så forskelligartet, at én IT specialist ikke vil være nok til at dække behovet. 

En tredje mulighed kan også være, at I ansætter en IT-chef eller allerede har dette, som køber specialiseret IT-outsourcing ind, hvor der er behov for det.

Lige meget, hvilken løsning I vælger, kan I med en IT-outsourcing aftale købe ind på nøjagtigt de ressourcer, som passer jeres behov og i de antal timer, der ønskes. Derudover er I også sikret, at I altid har en IT sparringspartner, som står klar til at rådgive jer om IT spørgsmål.

Typiske IT aspekter, som vi kan hjælpe jer med:

  • 360 graders overblik over jeres IT setup og løsninger
  • Køb/opsætning af nyt hardware til virksomheden eller medarbejdere
  • Køb/opsætning af netværksudstyr til virksomheden
  • Opbygning af IT-infrastruktur 
  • Office 365 licenser til alle medarbejdere
  • Sikker Mail
  • IT backup
  • Antivirus/Spam/Malware
  • Hosting
  • Sparring og vejledning

Har I brug for hjælp til jeres IT-setup?

Hos Simple Solution P/S er ingen kunder for små, store eller komplekse.

Sammen med jer går vi ind og laver en 360 graders analyse af, hvad netop jeres behov er. Det sikrer, at I får en 100 % skræddersyet løsning til jeres virksomhed – uanset størrelse og antal medarbejdere.

Hvis jeres behov ændre sig over tid, står vi også klar med både sparring og vejledning.