Google Ads annoncering til spillestedet Tapperiet i Køge

Behov: Hjælp til annonceopsætning og budjusteringer i Google Ads.

Løsning: Udarbejdelse af en annonceskabelonløsning Tapperiet selv kan udfylde, efter anvisninger, som følger best practice i Google Ads. Ved annoncering for en ny koncert udfylder Tapperiet skabelonen og indsender den til os, som gennemgår annoncen og indsætter den i Google Ads og tilpasser budjusteringer, udvidelser mm.  

Vores bevæggrund for at annoncere for Tapperiets koncertprogram via Google Ads, var ønsket om at møde kommende koncertgæster dér hvor de selv er opsøgende på koncerter og livemusik – på Google. Vi har brugt Google Ads siden sommeren 2020, og været glade for det kompetente samarbejde og løbende sparring med Simple Solution om effektiv opsætning og drift af annoncerne; effektudmåling og annonceevaluering.

Tapperiet lægger hus til unikke koncertoplevelser og præsenterer bands og artister på scenen, inden for et stort spænd af musikgenrer.

Tapperiet ønsker selv at formulere budskabet i den enkelte annonce. Det er Tapperiet bestemt ikke alene om og derfor tilbyder vi gerne at inddrage vores kunder i udarbejdelsen af annoncer. Vi sender derfor en udførlig skabelon og vejledning og kvalitetssikrer altid annoncerne når de kommer retur.

Vi optimerer budgivning løbende og sender hver måned en månedsrapport som evaluerer den enkelte kampagne.