< Tilbage // Er din Office 365 sikker? // Næste >

Er din Office 365 sikker?

5. april 2019

Du er nok som de fleste. Når du køber et produkt, så regner du med at det holder, ikke? At det ikke går i stykker og er sikkert at bruge.

Sådan er vi generelt alle sammen.

Ja, ja. Du ved godt, at du skal gemme umbraconøglen til dit IVAR-skab fra IKEA . Det skal jo efterspændes … måske er du oven i købet også typen, der læser manualen med den sjove, svenske mand, der taler i meget store talebobler, inden du samler noget som helst?

Flot! Det er mere, end hvad de fleste af os kan blære os med.

Men når det kommer til den teknologi, vi omgiver os med og bruger i vores hverdag, er det nødvendigt at være anderledes opmærksom. Det kræver mere end blot at forstå manualen eller at have en umbraconøgle. For intet af det kan gøre en forskel for dig, hvis du ikke sætter dig ind i, hvilke trusler det digitale landskab har i godteposen til dig.

Og svaret er: Nej, din Office 365 er ikke sikker – nok.

Går du til fest hos Dronningen i badedragt?

Microsoft er en kæmpe gigant. Selvfølgelig har de din sikkerhed for øje, når du køber et af deres produkter. Men i sidste ende er deres fokus at sikre, at deres produkter lever op til den service, de sælger: At gøre din arbejdsdag nemmere. Det er derfor også dit ansvar, at brugen af Office 365 på din arbejdsplads ikke udgør en trussel for din virksomhed.

Der er en hel del sikkerhedsforanstaltninger, som der er taget højde for, når du køber Office 365. Du er altså ikke helt nøgen og gennemsigtig, når du bruger deres produkt. Men det kan bedst beskrives som at gå til fest hos Dronningen i badedragt, hvis du ikke optimerer på sikkerheden i din pakke.

Mails udgør den største trussel for din virksomheds data

Der er flere grunde til at ovenstående er sandt. Ingen kan se sig fri for at have modtaget mails, der kan betegnes som Phishing, som indeholder malware eller som er forsøg på at overtage din konto og din computer. Ingen kan heller ikke se sig fri for at have åbnet en mail eller svaret på ting, som vi ikke burde.

Men det er ikke mailkontoen i sig selv, der er problemet. Det er den omverden, der lander i din indbakke, der skaber problemerne. Det er ubudne gæster og andre, der udgiver sig for at være noget, de ikke er.

Og her er der kun én mulighed for dig: Sørg for at hullerne er lukket, så din virksomhed ikke mister værdifuld data, er udsat for hacking eller får stjålet virksomhedsoplysninger, der kan skade din virksomhed i alvorlig grad.

Det er en forholdsvis lille investering at sikre dit mailprogram

Det kræver heller ikke meget. Det eneste du skal gøre, er egentlig at tilkøbe få programmer, som gør din mailkonto helt sikker. De programmer kan tilkøbes gennem virksomheder som fx os – Simple Solution.

Investeringen er lille. Nogle tjenester er gratis, fx programmer, som scanner dit system for de ubudne gæster, der har gemt sig.

Og vi er simpelthen så flinke hos os. Så søde, at du allerede nu – inden for en time – kan få af vide, om du har områder i dit system, som klæder dig af og gør dine data sårbare.

Vær opmærksom på, at når du kører en scanning lander rapporten også hos os. Er der områder, hvor du er sårbar, vil vi kontakte dig og få en uforpligtende snak omkring, hvordan du kan optimere sikkerheden på dit mailsystem.

Lad systemet hjælpe dig i hverdagen

Selvom vi alle sammen er lidt trætte af pop-up vinduer, der forstyrrer vores arbejdsflow, så er disse sikkerhedsprogrammer og deres – ”ALARM, ALARM – DU ER VED AT BLIVE SPIST AF EN ORM” – pop-ups altså ikke noget, du vil gå glip af. Tro os. Vi har set på første hånd, hvordan virksomheder nærmest må dreje nøgle om pga. manglende datasikkerhed.

Det er altså ikke her, hvor du skal blive alt for irriteret på programmer, der vil have din opmærksomhed. Du skal udelukkende se det som en hjælp, endda som en måde, der kan sikre dit job og din virksomhed.

Vi samarbejder med de stærkeste på markedet indenfor mailsikkerhed

Hos Simple Solution kan vi naturligvis tilbyde tillægspakker, der kan lukke alle de huller, der måtte være. Vi tilbyder dem, som samarbejdspartner for virksomheder, der udvikler sikkerhedsprogrammer til Office 365, fordi vi ser det som en helt naturlig del af vores arbejde, hvor vi servicerer +1000 kunder med IT-løsninger.

Men det vigtigste er uden tvivl, at du får rådgivning og vejledning i, hvordan du gør det bedst, samt hvilke produkter du skal investere i. Det kan vi selvfølgelig også levere hos os. I det hele taget kan vi være en partner på et område, der er yderst vigtigt at have på din radar.

Ring til os, hvis du vil vide mere, om hvordan du gør dine mailkontoer helt sikre mod ubudne gæster. Vi er klædt på til at rådgive dig korrekt. I gallauniform. Med umbraconøgler og ekspertviden i værktøjsbæltet.