Søgemaskineoptimering

Boost din digitale markedsføring med SEO

Search Engine Optimization. Begrebet handler kort fortalt om at optimere sine placeringer i søgeresultaterne på fx Google og dermed øge trafikken ind til din hjemmeside eller webshop. Tænker du på SEO som en langsigtet investering, kan du skabe stor effekt på din forretning og dit salg.

Vi rådgiver din virksomhed omkring optimering af din online tilstedeværelse og synlighed i søgemaskinerne, og tilbyder alt fra indledende analyser til tekster, til udarbejdelse af strategi og løbende optimering samt evaluering, og har rådgivet alle typer virksomheder – fra små til store webshops, virksomheder og organisationer.

Processen starter med en god søgeordsanalyse

Når I får gode placeringer i søgemaskinerne, vil besøgstallet på jeres website stige. Det fører til flere konverteringer, fordi kunderne finder jeres hjemmeside eller webshop, fremfor konkurrentens. De gode placeringer kommer ved at afdække, hvilke ord der er relevante for jeres virksomhed.

Findes I ikke på den første side på en søgemaskine, bliver det sværere at konvertere leads og få kunderne til at vælge jer.

Derfor starter vi altid med at lave en søgeordsanalyse, når vi indgår et samarbejde. Har I allerede en opdateret analyse, er det den, vi arbejder ud fra.
Herefter gennemgår vi, hvordan det relevante content skal optræde på jeres side; er det gennem blogpost, opdateret tekst på contentsiderne eller er det “blot” jeres overskrifter og brødtekst, der skal optimeres?

Alt dette afdækker vi sammen med jer, og kan samtidig tilbyde at skrive teksterne for jer, hvis I har behov.