Skab vækst gennem ROI-drevet SEO og PPC.

Datadrevet kommunikation, der skaber salg.

Vi tager vores kunders digitale performance til det næste niveau ved at optimere deres digitale touchpoints, hele vejen fra trafik til checkout – og alt derimellem.  
Vi tror ikke på mavefornemmelser, når det kommer til digital marketing, men baserer vores strategi til kunderne gennem data, research og teknologi.

Bliver det gjort korrekt, kan både SEO og PPC give solide og mærkbare resultater. Når de bliver kombineret på den rigtige måde, kan de to områder skabe mærkbare resultater.
Gennem indsigt i virksomheders data, skaber vi den rigtige strategi for den digitale marketing, der bryder igennem det mange mættede markeder og konverterer leads til salg.

SEO

Opnå online synlighed, og bryd igennem det digitale landskab i førerpositionen. Vi hjælper virksomheder med at opnå topplaceringer gennem søgeordsanalyse, optimering af content og udvikling af digitale marketing strategier.
Læs her, hvordan vi arbejder med det >>

SEM

Når virksomheder har brug for at skabe bedre reach og resultater med deres digitale markedsføring, træder vi til med ekspertise på denne specialiseret del af det digitale marketingmix.
Uanset om vores kunder ønsker flere leads, højere ROAS (Return on Ads Spend) eller mere salg fra deres E-Commerce styrker vi dem gennem Adwords optimering og strategiske beslutninger vedrørende deres digitale marketingstrategi.

Skal der ske mere på jeres AdWords eller skal I først i gang nu? Læs mere om vores Google Ads-optimering.

Sociale Medier

Hos Simple Solution er vi eksperter i annoncering på sociale medier. Vi positionerer virksomheder og opbygger loyale og troværdige kunderelationer gennem en velfunderet og analytisk strategi af virksomhedens muligheder på de sociale medier.
Vi tilbyder content planlægning, tekstforfatning og fastlæggelse af målgrupper, strategi mm.

Adfærd kan trackes

At tracke på digital adfærd og skabe bedre ROI på baggrund af den data, kræver indsigt og viden i, hvad tallene egentlig viser. Vores kunder er kommet til os på baggrund af vores viden og ekspertise indenfor området, og vores specialiserede team skaber resultater for vores kunder, som er baseret på den adfærd, som brugerne udviser på vores kunders digitale platforme.

Optimering med fokus på konverteringer

Hvad er grunde til at et website eller en webshop pludseligt performer dårligere end tidligere? Hvorfor er kurven nedadgående over den sidste måned?
Disse spørgsmål besvarer vores digitale marketing team ved tæt samarbejde og overvågning af vores kunders kontoer og digitale platforme. Ofte opdager vi selv udfordringerne og arbejder os igennem den data, der afslører, hvordan vi knækker koden igen.