< Tilbage // Barracuda: Brugernes mening // Næste >

Barracuda: Brugernes mening

15. juni 2018

Barracuda indgik for nyligt i ”Gartner Peer Insights: Voice of the Customer: Enterprise Firewalls Market” og klarede sig suverænt bedst. I ud af de fem kategorier lå Barracuda højest i fire. 

Gartner er verdens ledende analyse og rådgivningsvirksomhed, som bl.a. bliver brugt af ledende beslutningstagere indenfor IT, verden over. På baggrund af et validt og veldokumenteret grundlag giver Gartner beslutningskritisk indsigt så du kan træffe de rigtige beslutninger omkring hvilken IT-løsning du skal investere i næste gang.

Senest har Gartner lavet en tilfredshedsundersøgelse hvor brugerne gav deres mening til kende om Cisco, Fortinet, Another Vendor og Barracuda Networks og mange andre.

Barracudas rating i de fire kategorier de scorede højest i: 

  • Overall Customer Rating (4.67/5)
  • Product capabilities (4.81/5)
  • Evaluation and Contracting (4.59/5)
  • Service and Support (4.85/5)

Som samarbejdspartner med Barracuda er vi naturligvis stolte over den tilbagemelding som brugerne har givet, og gør alt hvad vi kan for at leve op til Barracuda-standarden.

Det siger de forskellige brugere om Barracuda:

”Effektfuld Firewall med flere features end du kan drømme om.” – CTO fra serviceindustrien

Fantastisk produkt som aldrig har fejlet os i de fem år vi har haft de”– CIO fra produktionsindustrien

”Der var faktisk ikke andre løsninger som overhovedet kom tæt på da vi evaluerede vores muligheder.”– Infrastruktur og Driftsleder fra medieindustrien

”Implementeringen var nem og sjov.”– COO fra produktionsindustrien

”Konsekvent har Barracuda Support leveret over al forventning.”– CTO in transportindustrien

Hvis du vil læse mere om brugernes anmeldelse af Barracuda så kig her

Barracudas CloudGen Firewall

Når vi taler om Cloud Generationen er det nødvendigt, at en Firewall gør mere end blot at beskytte jeres miljø. Den skal også kunne sikre, at I altid har uforstyrret netværksadgang og solid forbindelse til cloud-hosted værktøjer.

Barracuda CloudGen Firewall er en familie af hardware, virtuelle og cloud-baserede devices, som beskytter og forbedrer din distribuerede netværksinfrastruktur. De leverer avanceret sikkerhed ved tæt integrering af et omfattende sæt af next generation firewall teknologier, herunder Layer 7 applikations profilering, forebyggelse af indtrængen, webfiltrering, malware og Advanced Threat Protection, antispam beskyttelse og netværksadgangskontrol.

Læs mere om Barracuda og deres produkter