En skybaseret og moderne arbejdsplads som samler alle dine værktøjer ét sted

MS Office 365 & email security

Vi er certificeret partner i Microsoft Office 365.

Det betyder, at vi tilbyder installering og support på Microsoft Office 365. Programmet har den fordel, at det giver jeres virksomhed en samlet pakke bestående af både intranet, e-mail (Microsoft Exchange Online), kalender, fildeling (Microsoft Sharepoint Online) og Skype for business.

Herudover indeholder pakken alle de velkendte programmer i Microsoft Office, såsom Word, Excel, PowerPoint, Publisher og Acces. Programmet giver jer en totalløsning, som sikrer jer en optimal IT-infrastruktur i jeres virksomhed.

Microsoft Exchange

Vi er også certificeret partner i Microsoft Exchange. Foretrækker I en on-premise løsning, kan vi derfor også hjælpe med installation og support på denne. Microsoft Exchange indeholder ligeledes et e-mail system med mulighed for personlige indstillinger og en brugervenlig kalender.

Email security

Prisbelønnet email sikkerhed

Vi giver den mest komplette, enkle og overkommelige løsning til beskyttelse af forretningsrelaterede e-mails og data i Office 365, Microsoft Exchange og G Suite.

Løsningen kombinerer vores prisbelønnede e-mail sikkerhed med et manipulationssikkert emailarkiv. Dermed er I sikret overholdelse af GDPR compliance og forenkle dataforespørgelser.

Til Office 365 tilbyder vi endvidere fuld sikkerhedskopiering og genopretning af alle dine e-mails og filer, så dit arbejde er sikret, hvis uheldet er ude.